Welkom op het ontbijt bij McDonald’s Sontplein

Dinsdagmorgen 9 januari 2024 luiden we de gong om precies 8 uur! Buiten was het bitterkoud en binnen werden we (uiteraard 😉) warm en hartelijk ontvangen voor alweer het 50e BBC-ontbijt, deze keer bij McDonald’s aan het Sontplein. Het startpunt voor weer een mooi en kleurrijk jaar vol goede voornemens én mooie bijeenkomsten.  

Gerda Dekker, afzwaaiend bestuurslid, vertelde over haar tijd (8 jaar) als secretaris in het bestuur van het Ronald McDonald Huis; ‘de mooiste vrijwilligersfunctie die ik heb mogen bekleden.’ Met een bos bloemen bedankten we haar voor haar geweldige inzet en toewijding. Gerda verzekerde ons nog vaak eens langs te zullen komen.  

Gastheer Henk Sijtsma heette vervolgens alle aanwezigen van harte welkom en vertelde in het kort over de duurzame ambities van McDonald’s. Aansluitend was het de hoogste tijd voor actie! Voorzien van een prachtig McDonald’s schort werd iedereen gesommeerd naar de keuken te gaan om zelf het ontbijt klaar te maken. Hoe dat verder afliep? Bekijk maar gauw de foto’s! 

Wij vonden het een gezellig ontbijt en willen graag iedereen bedanken voor hun komst!  

Henk en Karin Sijtsma 

De foto’s zijn gemaakt door Arie van der Meer, FotostudioAM  

De bloemen zijn gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn.