Welkom bij Kikstra Zonwering en Outdoor Concepts

Dinsdagmorgen 14 mei waren we te gast in het pittoreske Noordhorn bij Kikstra Zonwering en Outdoor Concepts.

Miranda Visser opende namens de stuurgroep het ontbijt en heette alle introducees van harte welkom. Ze vertelde over de mooie acties die vanuit de leden voor het Huis georganiseerd worden. O.a. het Moederdagontbijt dat sinds jaar en dag wordt verzorgd door Henk en Karin (McDonald’s Sontplein & Westerhaven) en het Benefietdiner door de Maripaan Groep.

     

Jolanda Kamphuis las vervolgens een mail voor van lieve ouders die vorig jaar in het Huis gelogeerd hebben omdat hun dochter Demi ziek was. Demi heeft het helaas niet mogen redden. De ouders hebben recent weer contact gezocht en vertelden dat ze, ondanks hun verdriet, een goede ervaring hebben gehad en willen nu jaarlijks een bedrag doneren. Daarbij willen ze ook nog een luxe elektrische massagestoel schenken. Heel bijzonder, mooi en waardevol. In het Huis willen ze deze graag een mooie plek geven. Een voormalige inpandige berging krijgt een make-over en Jolanda vroeg de aanwezigen om advies en ideeën. Daar bleek animo genoeg voor! Dus dat komt vast goed.

Gastheer Richard Kikstra hield het kort, bedankte alle aanwezigen voor hun komst en vertelde dat hij het bedrijf 15 jaar geleden is gestart vanaf de grond tot wat er nu staat. Hij kon nog veel meer vertellen over o.a. zonwering en alles wat ze te bieden hebben maar het was immers allemaal om ons heen te zien. Richard nodigde iedereen uit om rond te kijken, een ontbijtje te halen en lekker te gaan chillen in een van de vele loungesets. En dat deden we. Het werd een gezellig én geslaagd ontbijt! Om 9 uur sloot Henk Sijtsma de bijeenkomst af.

Voor meer informatie over Kikstra Zonwering en Outdoor Concepts

 

De foto’s zijn gemaakt door Arie van der Meer, fotostudioAM

De bloemen zijn gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn.