Welkom op het ontbijt bij Flynth!

Dinsdagmorgen 13 februari waren we te gast bij Flynth, Nederlands grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. En ja hoor, gewoon in Groningen.

Na een enthousiast welkom door André de Vries namens de stuurgroep was het woord aan Jolanda Kamphuis, manager van het Ronald McDonald Huis. Zij vertelde over een gezin dat 288 nachten in het Huis verbleef. Een emotionele rollercoaster van hoop en vrees. Helemaal toen ze met hun dochtertje vanaf Eelde, met een speciale medische vlucht, naar Londen werden gevlogen omdat het meisje een zeer specialistische operatie moest ondergaan. Gelukkig is het gezin inmiddels thuis en we wensen ze het allerbeste!

Gastheer Edwin Ufkes heette alle aanwezigen van harte welkom en vertelde over de historie van accountantskantoor Flynth. Ze zijn thuis in iedere branche en staan klaar voor vele vraagstukken van jaarrekening en belastingaangifte tot aan personeelszaken toe.

Door eigen ervaring kon Edwin spreken over het belang van het Ronald McDonald Huis en verraste het Huis met een extra financiële bijdrage vanuit de organisatie, aangevuld door de medewerkers. Bijzonder waardevol en wordt zeer gewaardeerd. Veel dank!

Vervolgens nodigde Edwin iedereen uit voor het uitgebreide ontbijtbuffet waarbij volop werd genetwerkt en de tijd omvloog. Om 9 uur sloot Miranda Visser van de stuurgroep het ontbijt af en bedankte Edwin Ufkes, Stephan Hulst en Corrina Streppel-Bos met een mooie bos bloemen voor een geslaagd ontbijt.

 

De foto’s zijn gemaakt door Arie van der Meer, FotostudioAM

De bloemen zijn gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn.