Welkom op het ontbijt van Bosscher Janssens

Afgelopen dinsdag waren we uitgenodigd door Jan Janssens en André Bosscher, niet in hun kantoor aan het Emmaplein maar in het gastvrije viersterren boetiekhotel Halbert, hartje Groningen. Een prachtige plek waar we hartelijk ontvangen werden door beide heren en ook door Marloes en Jan Akkermans. Halverwege januari 2023 openden zij de deuren van dit bijzondere hotel.

Henk Sijtsma opende namens de stuurgroep het ontbijt en nodigde alvast iedereen uit om het nieuwe jaar goed te beginnen met een ontbijt bij McDonald’s Sontplein op 9 januari 2024.

Jolanda Kamphuis vertelde over Esmée, een meisje met een aangeboren hersenafwijking. Haar ouders hebben meerdere keren in het Ronald McDonald Huis gelogeerd. Jolanda liet een filmpje zien waarin moeder Marleen een brief voorleest aan haar prachtige dochter die deze maand twee jaar is geworden.

December, een maand met feestelijke dagen waarin samenzijn misschien wel het allerbelangrijkste is. Voor families met een ziek kind, opgenomen in het ziekenhuis, is dat niet vanzelfsprekend. In het Ronald McDonald Huis zorgen de vele vrijwilligers juist deze maand voor extra gezelligheid. Zij brengen het Huis in kerstsfeer en houden, ook tijdens de feestdagen, het huis draaiende.

Uw steun maakt dit mogelijk. Dank u wel!

Jan Janssens vertelde vervolgens over Bosscher Janssens notarissen, een allround notariskantoor actief op alle rechtsgebieden. André Bosscher is in 2011 benoemd tot notaris en heeft het kantoor van oud-notaris Kuhlmann overgenomen. In 2017 hebben Jan (notariskantoor Cohen) en André hun krachten gebundeld en hun kantoren voortgezet onder de naam Bosscher Janssens. De uitdaging en het plezier zit voor beide in het ontzorgen van hun cliënten op juridisch gebied, iedere dag opnieuw.

Jan en Marloes Akkermans ontzorgen hun cliënten weer op een andere manier door ze een gerieflijk en comfortabel verblijf te bieden in Hotel Halbert. Voor veel leden was het een aangename verrassing, zo’n prachtige plek midden in de stad. Mooi om juist hier het jaar af te sluiten. En passant liet Jan weten lid te worden van onze Business Breakfast Club. Geweldig, van harte welkom!

We bedanken onze gastheren, André Bosscher en Jan Janssens voor dit geslaagde ontbijt op een evenzo geslaagde locatie. Ook dank, Marloes en Jan Akkermans.

Namens bestuur en management van Ronald McDonald Huis en de BBC stuurgroep willen we u alvast fijne feestdagen toewensen!

De foto’s zijn gemaakt door Arie van der Meer, FotostudioAM

Op de bijeenkomsten worden veel foto’s gemaakt die we niet allemaal kunnen plaatsen, u kunt ze vinden op de website van onze fotograaf.

De bloemen zijn gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn.