Welkom op de lunch van Business Exposure

Wat een leuke afsluiting van het 7e BBC-seizoen!

Donderdag 13 juni waren we op uitnodiging van Raimond Walthaus te gast bij een lunch van Business Exposure met als speciale gast Stef Bos.

Na een hartelijk ontvangst en welkomstwoord in het Fletcher Familiehotel te Paterswolde wachtte ons een uitgebreide lunch. We maakten kennis met de Business Exposure leden en mochten ons verhaal vertellen over het Ronald McDonald Huis.

Namens alle BBC-leden overhandigden we symbolisch de jaarlijkse opbrengst van het lidmaatschapsgeld aan het management en bestuur van het Huis; maar liefst 33.275 euro! Er werd ter plekke nog een spontane donatie gedaan van 1500 euro, heel bijzonder!

Vervolgens werd Stef Bos geïnterviewd door Eddy van der Ley; een zeer inspirerend en indrukwekkend gesprek. Stef nam nog even plaats achter de piano en zong een prachtig lied voor ons. Gelukkig was er ook nog volop ruimte voor vragen en uiteraard de selfies met Stef.

Wat een geslaagde middag! Kijk maar snel naar de foto’s, erg leuk!

Bedankt!

Raimond, bedankt voor deze uitnodiging! Arie van der Meer, bedankt voor de mooie foto’s van alle evenementen die je dit seizoen weer hebt gemaakt. Greta en Jan Chris Melishoek, bedankt voor de prachtige bossen bloemen die we dit seizoen wederom hebben mogen ontvangen.

Tenslotte willen we u bedanken, voor het trouw bezoeken van onze bijeenkomsten. Mede en dankzij uw bijdrage en betrokkenheid kunnen we een verschil maken voor ouders en hun zieke kind. Hiermee kunnen we de gezinnen een warme plek bieden, dicht bij het ziekenhuis. Dit draagt bij aan het welzijn van het zieke kind en ouders houden de zorg beter vol. Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is het als familie bij elkaar zijn het allerbelangrijkst.

Het Ronald McDonald Huis krijgt geen overheidssubsidie en functioneert dankzij de bevlogen inzet van onmisbare vrijwilligers, donateurs en sponsoren.

We gaan nu eerst even op vakantie maar we hopen u in september traditiegetrouw weer te ontvangen voor een ontbijt in het Ronald McDonald Huis.

De foto’s zijn gemaakt door Arie van der Meer, FotostudioAM

De bloemen zijn gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn.