Welkom bij NOM en Harkboot.nl BV

Dinsdagmorgen 14 februari reden we door de dichte mist naar Roden. Daar waren we uitgenodigd voor een gezamenlijk ontbijt van de NOM en  en Harkboot.nl BV.

Jolanda Kamphuis start met het mooie nieuws van minister Ernst Kuipers over het openhouden van de afdeling kinderhartchirurgie in het UMCG. Dat dit voor de toekomst van het Huis iets zal betekenen is duidelijk. Zodra daar meer over bekend is zullen we zeker van ons laten horen.

Net als tijdens het vorige ontbijt hebben we stilgestaan bij onze zeer gewaardeerde Huis-ambassadeur Arno van der Heijden. Hij was al enige tijd ernstig ziek. Tot ons grote verdriet is hij 20 januari op 61-jarige leeftijd overleden. Dankbaar zijn we voor de prachtige en kleurrijke herinneringen die hij voor ons gemaakt heeft. We gaan hem missen.

Het was Valentijnsdag! Altijd weer een prachtige gelegenheid om elkaar extra aandacht te geven. Op deze mooie dag delen we hartjes uit aan alle leden voor hun hartverwarmende steun! Samen zorgen zij ervoor dat ouders dicht bij hun zieke kind kunnen zijn, dank dank dank! ❤️

Marco de Jong, vorige keer nog aan het woord als voorzitter van het bestuur van het Huis, nu gastheer namens de NOM.

“De NOM helpt in de drie Noordelijke provincies het bedrijfsleven op diverse manieren: met geld (financiering), met innovatieprogramma’s en met het ‘van en naar het buitenland brengen’ van bedrijven. In diverse sectoren willen ze innovatieve en duurzame starters stimuleren en laten groeien. Een van die bedrijven is Harkboot en zij passen precies in de doelgroep. Met hun innovatieve aanpak maken ze de wereld duurzamer en versterken de Noordelijke economie.”

Veronique Jeunhomme heette iedereen van harte welkom bij Harkboot.nl BV.

Middels een korte film over het bedrijf waarin duidelijk wordt dat de harkmethode een revolutionaire nieuwe manier van werken is welke een oplossing biedt voor het verwijderen van ongewenste (exotische) wortelende waterplanten. Harkboot.nl werkt volgens deze harkmethode. Door het verwijderen van deze waterplanten worden wateren beter bevisbaar, de doorstroming van water langdurig verbeterd en wordt recreëren (varen/zwemmen) makkelijker.

Een korte Quiz volgt; heeft iedereen goed geluisterd naar alle speeches? 😊  Ieder goed antwoord leverde de deelnemers een bedrag op dat weer ten gunste kwam van het Ronald McDonald Huis.

Aan het eind van het ontbijt werd een cheque overhandigd door de NOM en Harkboot.nl BV – ook namens alle aanwezigen – met een fantastisch bedrag van € 3720,- .  Wat een geweldig mooi gebaar op deze Valentijnsdag. Dankjewel❤️  

We willen Veronique Jeunhomme, Leon Sterk en Marco de Jong bedanken voor de gastvrije ontvangst!

“We hebben mooie woorden over ons bedrijf en onze locatie mogen ontvangen, waarvoor via deze weg nogmaals dank! Ondersteuning van het Huis is onze verbindende factor. Het allermooiste vinden wij daarom het bedrag dat we met het ontbijt bij elkaar hebben gebracht voor het Ronald Mc Donald Huis.” Aldus Veronique en Leon.

Hier staan nog meer foto’s van de bijeenkomsten.

De foto’s zijn gemaakt door Arie van der Meer, fotostudioAM

De bloemen zijn gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn.