Welkom bij MRM Interim en Advies

Dinsdagmorgen 10 oktober werden we hartelijk ontvangen door de gastheer van MRM Interim en Advies, Menno van der Keur (onze andere gastheer Avner den Haring was helaas ziek, beterschap gewenst!).

Sander op de Dijk opende namens de stuurgroep het ontbijt en heette alle aanwezigen van harte welkom en met name de introducees en ons nieuwste lid, Vincent Meinsma van Enactus.

Jolanda Kamphuis, manager van het Ronald McDonald Huis Groningen, vertelde over het jaarlijks terugkerende sportieve evenement dat vanuit het Kinderfonds wordt georganiseerd; HomeSport Events. Afgelopen juni gingen voor de 12e keer weer vele teams op pad voor families met een ziek kind. 24 uur, non-stop, want de zorg voor zieke kinderen gaat ook door, dag en nacht.

Terugblik HomeSport Events 2023

De inschrijving 2024 is geopend! Op 29 en 30 juni vindt het evenement plaats. De keuze is reuze: 500 kilometer fietsen (HomeRide), 240 kilometer hardlopen (HomeRun) of 120 kilometer wandelen (HomeWalk).

Zullen wij als ‘BBC team Groningen’ ook eens de uitdaging aangaan?

Wat hebben we nodig: Fietsers, hardlopers of wandelaars en een paar begeleiders. Of, heel ambitieus maar hé… op alle drie onderdelen een team J

HomeSport Events zorgt goed voor de deelnemers, ook in de voorbereiding wat betreft de organisatie en het fondsenwerven. Op de route zelf zijn voldoende checkpoints om uit te rusten, bij te tanken of zelfs je te laten masseren.

Hoe leuk zou het zijn deze uitdaging samen aan te gaan? Bij de komende ontbijten ligt een intakelijst klaar. Eens kijken of dit lukt!

Voor meer informatie HomeSport Events

Menno van der Keur vertelde vervolgens over de oprichting en start van MRM Interim en Advies, eind 2014. Eerst vanuit de woonkamer, nu een prachtig kantoor aan Laan Corpus den Hoorn. Kernwaarden; verbonden, nuchter en (werk)plezier. Het doel van de dienstverlening is om de juiste match te creëren waarbij oprecht werkgeluk een van de belangrijkste voorwaarden is. Gelukkige collega’s zijn betrokken, bevlogen en bedreven. Een mooie bedrijfscultuur.

Afsluitend had Menno een geweldige verrassing voor het Huis. In plaats van de traditionele Kerstgeschenken is het afgelopen jaar aan de werknemers de keuze uit drie goede doelen voorgelegd waaronder het Ronald McDonald Huis. Dat heeft geresulteerd – na verdubbeling van MRM – in een bedrag van maar liefst 2500 euro. Wat ontzettend mooi en waardevol. Veel dank!

Menno opende het ontbijt waarna iedereen kon genieten van diverse lekkere broodjes, yoghurt of een vers eitje en een goed gesprek.

Om 9 uur werd het ontbijt afgesloten door Henk Sijtsma. Hij bedankte gastheer Menno en gastvrouw Judith de Jonge met een prachtige bos bloemen voor dit geslaagde ontbijt.

De bossen bloemen worden dit jaar alweer voor het 7e jaar gesponsord door Greta en Jan Chris Melishoek van Bloemenboetiek Abutilon!

De foto’s zijn gemaakt door Arie van der Meer, FotostudioAM

De bloemen worden gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon Zuidhorn & Roden.