Welkom bij Van Mossel Autolease Groningen

De rode loper was al voor ons uitgerold en de koffie stond klaar! Tussen mooi opgepoetste auto’s opende Laurens Kruize het ontbijt van dinsdag 11 april bij Van Mossel Autolease Groningen.  

Een hartelijk welkom voor ons nieuwste lid;  

Guusje Notebomer van Babba Kinderopvang 

Eind maart had RTL Boulevard samen met McDonald’s een actie voor het Ronald McDonald Kinderfonds om zoveel mogelijk overnachtingen mogelijk te maken voor families met een ziek kind. Want als alles op z’n kop staat door ziekte en zorg, is bij elkaar zijn het belangrijkst. Er zijn opnames gemaakt in het Huis van de familie van de 8-jarige Tijmen. Zijn ouders en zusje verbleven daar 3 maanden omdat de toen 1-jarige Tijmen een levertransplantatie moest ondergaan. Jolanda liet ons het filmpje zien en vertelde dat er inmiddels 7703 overnachtingen mogelijk gemaakt zijn door de actie. Tijmen maakt het inmiddels goed en gaat na de controles in het Beatrix Kinderziekenhuis graag met zijn ouders even langs het Huis.  

Gastheer Gert Nieboer vertelde met veel enthousiasme over Van Mossel Autolease Groningen. Ze zijn met 340 vestigingen en 28 verschillende automerken specialist in het leasen, financieren én beheren van wagenparken. Met keuze tussen verschillende soorten leasevormen als operational lease, financial lease, shortlease, elektrisch en sale lease back is er vast eentje die bij u past.  

Tijdens het ontbijt waren diverse auto’s te bewonderen en stonden de collega’s van Gert paraat voor meer informatie. 

Als klap op de vuurpijl heeft onze gastheer een mooie actie bedacht; voor iedere nieuwe order, geldig voor alle full operational leasecontracten én o.v.v. het Ronald McDonald Huis, doneren zij € 500 aan het Huis. Deze actie is geldig voor alle leden maar ook voor het netwerk van de leden en loopt door tot en met 31 augustus 2023.  

Gert hoopt dat hij in september een mooie cheque kan overhandigen aan het Huis! 

 We bedanken Gert Nieboer voor zijn gastvrije ontvangst!

“Geweldig om business, plezier en een goed doel zo leuk met elkaar te kunnen combineren! Wij wensen iedereen een fijne zomer en kijken uit naar een mooie schenking bij de start van het nieuwe seizoen”, aldus Gert.

Onze fotograaf Arie van der Meer was helaas ziek, maar volgens ons was Jolanda een goede vervanger met prima foto’s! 

De bloemen zijn gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn.