Welkom bij Maripaan Groep op locatie Jumbo Foodmarkt Groningen

Dinsdagmorgen 9 april trotseerden we alle verkeershinder rondom de ringweg om op tijd aan te schuiven bij het ontbijt van de Maripaan Groep, locatie Jumbo Foodmarkt Groningen. Dat is gelukt en we werden hartelijk ontvangen door een enthousiast en zeer sportief team!

Laurens Kruize opende namens de stuurgroep het ontbijt en heette onze nieuwste leden Melle Luinstra van ING Bank (2e lidmaatschap!), Peter Sportel en Michiel Winters van Dusseldorp BMW-MINI-ALPINE van harte welkom!

Gastheer, bestuurslid van het Huis én ondernemer Paul Papo vertelde over de opstart en waar ze nu staan met 17 Jumbo vestigingen en zo’n 2300 medewerkers. Én hoe zij al jaren klaarstaan voor het Huis en zich ook voor allerlei andere goede doelen inzetten via de Stichting Maripaan Teaming.

HomeSport Events

Met drie teams – op alle onderdelen – doet de Maripaan Groep dit jaar mee aan Home Sport Events; een jaarlijkse én unieke sportuitdaging georganiseerd door het Ronald McDonald Kinderfonds. In het weekend van 29 en 30 juni gaan de teams 24 uur lang wielrennen, hardlopen en wandelen met start en finish op Papendal te Arnhem. Een dag en nacht er vol voor gaan en blijven doorzetten! Samen proberen ze een groot bedrag voor het Huis bijeen te brengen.

Alles geven voor dat ene doel; families en hun zieke kind bij elkaar brengen in een zware tijd. Want de zorg voor deze kinderen gaat ook door, dag en nacht.

Paul nodigde ons aansluitend uit voor een uitgebreid en zeer smakelijk ontbijt, geserveerd in het restaurant van Jumbo Foodmarkt alwaar weer veel interessante gesprekken werden gevoerd.

Even voor 9 uur sloot Sander op de Dijk namens de stuurgroep dit geslaagde ontbijt af en gaf nog even het woord aan Max Papo.

Max vertelde over een nieuw evenement dat ze gaan organiseren, namelijk een Tour Tocht op vrijdag 7 juni. Het wordt een mooie route door onze prachtige provincie en staat bol van avontuur, betekenis en opdrachten.

Een leuke manier om een gezellige dag te beleven met je collega of een (zaken)relatie. Door deel te nemen steun je direct het Ronald McDonald Huis Groningen.

De kosten bedragen € 499 en bij deelname ontvang je de uitgestippelde route en lekkernijen voor onderweg. Voor de lunch wordt gezorgd en de dag wordt afgesloten met een gezellige borrel. Voor meer informatie, zie:

Tour tocht 2024 – Ronald McDonald huis Groningen

 We bedanken Paul Papo, Max Papo en Dennis van der Sluis (bedrijfsleider Jumbo Foodmarkt) voor het gastvrije ontvangst en wensen hun teams veel succes met de HomeSport Events!

 

De foto’s zijn gemaakt door Arie van der Meer, FotostudioAM

De bloemen zijn gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn