Welkom bij Kamminga Vastgoedtaxateurs

Dinsdagmorgen 9 mei werden we hartelijk ontvangen door het enthousiaste team van Kamminga Vastgoedtaxateurs. Ze waren zo sportief om het ontbijt in Groningen te organiseren zodat we niet ‘helemaal’ naar Drachten hoefden af te reizen. En zo waren we met elkaar op bezoek bij Martini Fitness. 

Geertrude van Ginkel vertelde over haar vrijwilligerswerk in het Huis en hoe een dienst eruitziet; eerst een update van wat er op dat moment allemaal speelt en vervolgens samen met de andere vrijwilligers neem je de dagelijkse taken op je; het Huis netjes maken, wasjes draaien, gasten in- en uitschrijven, een gesprekje met ze en vele klusjes om de ouders zoveel mogelijk te ontzorgen. 

Met een aantal andere vrijwilligers doet Geertrude ook mee aan Home Sport Events. Ze gaan 24 uur wandelen en hopen zo een mooi bedrag op te halen voor het Huis. U kunt ze nog steunen! HomeSportEvent Fluffy team Huis Groningen

Als extraatje heeft ze doosjes vol heerlijke nootjes meegenomen, o.a. leuk voor Moederdag😉. Met de aankoop hiervan steunen we het team en dus het Huis! Van Ginkel Notenbranderij 

Op 24 en 25 juni 2023 gaan honderden HomeSporters 24 uur wandelen, hardlopen of wielrennen dwars door en rond Zwolle, allemaal voor dat ene doel; families en hun zieke kind bij elkaar brengen in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Want de zorg voor zieke kinderen gaat ook door, dag en nacht. 

Vervolgens heette Lieuwe Jan Kamminga iedereen van harte welkom. We maakten kennis met het team van vastgoedspecialisten. In hun werkgebied vanaf ‘Harlingen tot Delfzijl naar Coevorden en weer terug’ taxeren zij o.a. commercieel vastgoed en beleggingsvastgoed. Met hun credo Snel, Bekend en Betrokken proberen zij als shortlist taxateur garant te staan voor hoogwaardige taxatierapporten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Met een aantal gedreven gecertificeerde taxateurs kunnen zij een snelle taxatie binnen 3 dagen waarborgen.

 

Al jaren steunt Kamminga de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag en nu dus ook betrokken bij het Huis in Groningen. En hoe! Voor alle aanwezigen is een Huis-knuffel aangeschaft en voorzien van een flyer. Bij aanvraag voor taxatie en inlevering van de flyer doneert Kamminga €100 aan het Ronald McDonald Huis. Geen taxatie nodig? Geef dan de flyer door aan een bevriende ondernemer of belegger. De actie loopt tot 1 oktober 2023. Lieuwe Jan hoopt dat hij in oktober een mooie cheque aan het Huis kan overhandigen!

Tenslotte nodigde Gert Tholen van Martini Fitness iedereen uit om eens lekker te komen sporten en opende het ontbijt!   

 

We bedanken Lieuwe Jan Kamminga voor zijn gastvrije ontvangst! 

Hier staan nog meer foto’s van de bijeenkomsten.

De foto’s zijn gemaakt door Arie van der Meer, FotostudioAM

De bloemen zijn gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn.