Welkom in Het StrandHuis te Meerstad

We zaten een beetje in nood voor het oktober ontbijt. Maar daar was Ronald Verheijen, eigenaar van het StrandHuis in Meerstad. Hij wilde ons graag ontvangen en zo keken we op dinsdag 11 oktober in alle vroegte uit op het strand van Meerstad. Langzaam kwam de zon op. Hoe leuk kan je je dag beginnen?

Ronald, een horecaondernemer met lef; in coronatijd een nieuwe uitdaging aangaan en starten met een horecagelegenheid in een woonwijk in opbouw. Ga er maar aan staan. Hij heeft gekozen voor modulair bouwen; een duurzame bouwmethode waarbij sprake is van hergebruik. Hierdoor heeft het pand een geheel eigen verhaal en een unieke sfeer gekregen. Het is echt prachtig geworden. Een plek waar je het hele jaar door kunt lunchen, loungen, dineren én genieten van het waterrijke Meerstad.

We hebben genoten van een heerlijk ontbijt, het bijpraten én het uitzicht op het Woldmeer.

‘Als je in één uur al vakantie gevoel hebt gehad, moet je nagaan als je hier een hele middag of avond bent’. Kom gezellig een keertje terug!’ Aldus Ronald

We willen Ronald Verheijen bedanken voor het gastvrije ontvangst!

Een hartelijk welkom voor onze nieuwste leden:

Marielle Dalmolen (UWV), Oswin Bomius (Ingenieursbureau Multical), Abdullah Yetim (Final Film), Krista Smit (Smit Juridisch Advies), Gert-Jan Wassens (Bidfood), Sonja Brakema (Redsolution) en Robert Steenbergen (Bout Advocaten hun 2e lidmaatschap!)

Wat fijn dat er weer zoveel nieuwe leden bij zijn gekomen die ons gaan helpen het Ronald McDonald Huis te steunen!

Het Huis krijgt geen overheidssteun en is volledig afhankelijk van giften en donaties van particulieren en bedrijven. Samen met jullie steun kunnen ouders en verzorgers dicht bij hun zieke kind zijn en kan het dagelijkse leven, ondanks alle zorgen, toch een beetje doorgaan.

De foto’s zijn gemaakt door Arie van der Meer, fotostudioAM