Welkom bij UniPartners

UniPartners wilde graag een ontbijt organiseren voor de leden van de BBC, maar hun kantoor aan de Oude Boteringestraat 71 was daarvoor net iets te klein. We hebben ze in contact gebracht met Noorderpoort en deze stelde graag hun prachtig verbouwde Grand Café hiervoor open.

Dinsdagmorgen 10 januari opende Miranda Visser het ontbijt met, namens de gehele stuurgroep, de beste wensen voor het nieuwe jaar. Vervolgens een hartelijk welkom voor de nieuwe leden Carina Wolters van FourstaR en Jerymias Pirsouw van Hypnofit.

Namens het Ronald McDonald Huis sprak Marco de Jong, voorzitter van het bestuur, de leden toe: ‘Een goed moment om even terug te kijken op een bijzonder jaar.’ Een jaar waarin de BBC haar eerste lustrum vierde en inmiddels is uitgegroeid tot een club met maar liefst 130 leden. Stuk voor stuk mooie ondernemers die allen zeer gewaardeerd worden en hard nodig zijn voor het Huis. De bijeenkomsten zijn steeds weer een goede start van de dag; een lekker ontbijtje, een goed gesprek én een waardevolle steun voor het Huis.

2022 was ook een heftig jaar. Corona is enigszins op de achtergrond geraakt maar  veel andere ziektes en (RS) virussen zorgen voor overvolle kinder-IC’s in het hele land en specifiek daarmee een toename in de bezetting van Huis Groningen.

Verder wachten we met spanning het besluit af over het kinderhartcentrum in Groningen. Deze maand hopen we daar meer van te horen. Want ook dit bepaalt mede hoeveel en op welke manier we gezinnen in het Huis mogen ontvangen de komende jaren.

Onze zeer gewaardeerde Huis-ambassadeur Arno van der Heijden is ernstig ziek. Arno heeft in de twaalf jaar dat hij betrokken is erg veel indrukwekkende dingen gedaan voor het Huis. Onze gedachten zijn bij hem en zijn naasten.

Marco wenste iedereen een fijn ontbijt en gaf het woord aan Kim Huiskamp van UniPartners.

Unipartners is een bruisend adviesbureau voor studenten door studenten en biedt de mogelijkheid om op projectbasis universitaire studenten en het bedrijfsleven samen te brengen. Zo heeft UniPartners met verschillende projecten al honderden organisaties geholpen, van klein tot groot. Het gehele bestuur van UniPartners was met Kim meegekomen om tijdens het ontbijt eventuele vragen te kunnen beantwoorden. Tot slot wenste Kim iedereen een smakelijk ontbijt.

We bedanken Kim Huiskamp en Brandon Uiterwijk voor de gastvrije ontvangst!

“Het was een geslaagd eerste ontbijt van 2023 naar onze mening! We hebben genoten en er is weer goed genetwerkt. Via deze weg willen we graag Noorderpoort nogmaals bedanken voor de locatie. Tot het volgende ontbijt in februari!” , aldus Kim en Brandon.

Hier staan nog meer foto’s van de bijeenkomsten.

De foto’s zijn gemaakt door Arie van der Meer, fotostudioAM

De bloemen zijn gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn.