Welkom bij Stichting OTP

Dinsdagmorgen 14 november; wat was het donker en nat! En hoe fijn is het dan om – met een grote opkomst – hartelijk ontvangen te worden door Dominique Ooms en Niels Span van Stichting OTP voor alweer de derde ontbijtbijeenkomst van dit seizoen.

André de Vries opende namens de stuurgroep het ontbijt en heette alle aanwezigen van harte welkom, met name ons nieuwste lid, Kitty Teuben van Hieroo.
Vervolgens gaf hij een kleine uitleg over zijn flitsende, goudkleurige karaokemicrofoon; in alle vroegte ontfutseld van zijn zoon om deze ochtend als volleerd presentator de onder de leden levende vragen aan het management van het Ronald McDonald Huis te begeleiden.

Maar eerst het woord aan Dominique en Niels over de mooie verbinding tussen jong talent en het bedrijfsleven. Want dat is wat OTP doet. Hoe? Door nauw samen te werken met onderwijsinstellingen, bedrijven en de overheid. Daarnaast kan goed onderwijs niet zonder de praktijk. Een goede verbinding tussen bedrijven en het onderwijs is belangrijk om het gat tussen scholing en de praktijk zo klein mogelijk te maken. En als bedrijf ben je op zoek naar goed geschoold personeel, nu en in de toekomst. Een mooie win-win, een prachtig concept. Stichting OTP zorgt ervoor dat uw bedrijf zichtbaar wordt bij talent!

En dan is het tijd voor alles wat men altijd al wilde weten over het Ronald McDonald Huis. Vragen over onder andere de bezetting, huiselijkheid, vreugde en verdriet, vrijwilligerswerk en over de toekomst en grootte van het Huis werden gesteld aan Annemarie en Jolanda, managers van het Huis. Alles overziend heel mooi en waardevol en zeker iets om jaarlijks te herhalen. Dank André voor dit ‘kruipen in de huid van’; wat ons betreft met vlag en wimpel geslaagd!

Het ontbijt werd vervolgens geopend en iedereen kon genieten van versgebakken broodjes, yoghurtjes, fruit en nog veel meer lekkers. Een goed gesprek deed de rest en vervolgens vol nieuwe energie de werkdag in.

Om 9 uur werd het ontbijt afgesloten door Laurens Kruize. Hij bedankte Dominique en Niels met een prachtig bos bloemen voor dit geslaagde ontbijt.

De foto’s zijn gemaakt door Arie van der Meer, FotostudioAM

De bloemen zijn gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn