Welkom bij Interoffice Document Solutions

Dinsdagmorgen 8 november reden we in alle vroegte met een prachtige kleurrijke zonsopgang richting Winschoten.

We werden hartelijk ontvangen door onze gastheren Evert Wieringa en Bernd van Bolhuis.

Annemarie, collega-manager, nam het dit keer over van Jolanda (zij heeft een ongelukje gehad, zit met haar voet omhoog en moet rust houden. Wij wensen haar beterschap!). Annemarie vertelde wat statistieken over het Ronald McDonald Huis. Waar komen de gasten zoal vandaan, de leeftijd van de kinderen en welke aandoeningen het met name betreft. Het Huis op een andere manier belicht en waarom het zo waardevol is voor de logerende ouders en verzorgers van ernstig zieke kinderen.

Interoffice Document Solutions is een bedrijf met een breed scala aan producten en diensten verdeeld over verschillende divisies binnen een groep die organisch en logisch met haar tijd is meegegroeid. Iedere tak van de groep heeft haar eigen en unieke ontwikkeling doorgemaakt in een sector die constant in beweging is.

De vijf verschillende divisies; Interoffice Document Solutions (de totaalleverancier voor uw kantoor), Interfurn (één van de grootste interieurbouwers van Nederland), dB audiovisueel (gespecialiseerd in levering, installatie en onderhoud van audiovisuele apparatuur), Interoffice (kantoor- en projectinrichtingen voor een prettige en functionele (werk)omgeving voor MKB, hospitality, de zorg, overheid en onderwijs) en Interfit (een Allround installatiebedrijf met focus op kwaliteit).

Voor meer informatie;  www.interoffice-ds.nl  of www.leaseprinter.nl  of  www.interwinn.com

We willen Evert Wieringa en Bernd van Bolhuis bedanken voor de gastvrije ontvangst!

‘Het was voor ons een zeer geslaagde ontbijtsessie! De verbaasde blikken bij binnenkomst in onze mooie showroom en de positieve reacties tijdens de rondleiding en na het ontbijt waren leuk om te horen.’ Aldus Bernd.  

Na het ontbijt was er veel belangstelling voor een rondleiding door dit veelzijdige bedrijf. Hieruit blijkt maar weer hoe leuk het is om bij een ander achter de schermen te mogen kijken. Bij terugkomst ontvingen we een cadeautje; een mooie ontbijtplank voor thuis. Wat leuk!

De foto’s zijn gemaakt door Arie van der Meer, fotostudioAM

De bloemen zijn gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn.