Welkom bij Convident

We trotseerden wind, de enorme regen én alle files om dinsdagmorgen 14 maart bij het ontbijt van Convident te zijn. Gelukkig werden we hartelijk en warm ontvangen door Laurens Kruize die ‘zijn restaurant’ van Main Street Capital beschikbaar stelde voor dit ontbijt.

Een hartelijk welkom voor onze nieuwste leden;

Marco Bakker van Hoveniersbedrijf Marco Bakker en Lieuwe Jan Kamminga en Jasper Brolsma van Kamminga Vastgoed Taxateurs in Drachten (die tevens direct spontaan aanboden om het ontbijt in mei te gaan organiseren!)

Jolanda las een persoonlijk en emotioneel verhaal voor van een BBC-lid over de impact van ziekte in je omgeving en alles wat dat met zich meebrengt.

Hieruit blijkt maar weer dat de ondersteuning die geboden wordt in een heftige periode van ziekte en onzekerheid, door familie, vrienden, artsen, verpleegkundigen, vrijwilligers en iedereen die hierbij een rol speelt, immens is. Een rol die vaak wordt onderschat. En daarom is het Ronald McDonald Huis zo belangrijk, om juist de familie de ondersteuning en comfort te bieden tijdens ongekende en soms onzekere tijden. Mooi dat we met elkaar een gemeenschappelijk doel dienen; ouders en zieke kinderen samenbrengen.

Fijn dat we dit verhaal mochten delen. Vanuit de stuurgroep en alle leden heel veel sterkte gewenst.

Rutger van de Griendt vertelde over digital agency Convident waarvan hij en Rick Dreise eigenaar zijn.

Ze zijn ooit begonnen met het zelf maken van websites. Tegenwoordig werken ze met een divers team van vakmensen aan het realiseren van online succes voor hun klanten. Dit door het bouwen van websites, webshops en het opzetten van online marketing campagnes.

Het draait niet alleen om een goed bedrijfsresultaat, ze werken met veel plezier en hebben ook een maatschappelijke missie waarmee ze impact willen maken en ook andere bedrijven willen inspireren!

Convident Digital Agency van webontwikkeling tot aan online marketing

We bedanken Rutger van de Griendt voor zijn gastvrije ontvangst!

“Fantastisch om na vele ontbijten deze keer zelf gastheer te mogen zijn. We zijn trots om onderdeel te zijn van de BBC Groningen en bedanken alle bezoekers”, aldus Rutger

Hier staan nog meer foto’s van de bijeenkomsten.

De foto’s zijn gemaakt door Arie van der Meer, FotostudioAM

De bloemen zijn gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn.