Ontbijt bij Brandmore

Dinsdagmorgen 14 juni, Brandmore opent haar deuren voor de leden van de Business Breakfastclub. Via de achteringang komen we direct op de werkvloer en worden hartelijk ontvangen door kantoorhond ‘Boj’. Hij is Brandmore ten poten uit; energiek, enthousiast, loyaal en lekker gek! We krijgen allemaal een prachtige persoonlijke mok voorzien van eigen naam die we bij het ontbijt kunnen laten vullen met koffie of thee. Leuk bedacht!

Tijdens de opening ontvangt het bestuur – inmiddels versterkt door zeer betrokken en trouw lid Paul Papo van de Maripaan groep – en het management van het Ronald McDonald Huis een mooie cheque van 150 euro van onze fotograaf naar aanleiding van een hartverwarmende persoonlijke actie. Lief en ontroerend.

En dan…. tromgeroffel… dé cheque met het eindbedrag van dit seizoen. Maar liefst 34.100 euro namens alle leden van de BBC!

Onze gastheer, Jan Pier, had er even geen woorden meer voor 😉 en gaf het startsein voor het ontbijt. Wat een mooie afsluiting van dit seizoen!

Dank Ilona Jensema en Jan Pier Tilma voor deze feestelijke afsluiting, een prachtige mok en een gezellig ontbijt.

Brandmore….

Wat ontzettend leuk dat de opkomst zo goed was! Wij zien ons lidmaatschap van de club als een bijdrage die we met elkaar kunnen leveren aan een fantastisch doel.

Dat we “host” mochten zijn is alleen maar een extraatje waar we jullie mochten treffen in onze omgeving. Brandmore is actief op het gebied van premiums en merchandise en nog veel meer dan dat!

Neem eens een kijkje op onze website; www.brandmore.nl en als je echt eens meer wilt weten gaan wij heel graag met je in gesprek en ben je altijd meer dan welkom! Voor de kerst hebben wij bijvoorbeeld de allerleukste ideeën 😉

Graag tot gauw en als we elkaar niet voor de zomer treffen, voor een ieder een fijne vakantietijd.

Ilona en Jan Pier

Een geweldig bedrag voor het Ronald McDonald Huis Groningen!

De stuurgroep is blij verrast en dankbaar dat we, ondanks de situatie in het afgelopen jaar, toch weer een paar prachtige ontbijt-bijeenkomsten konden bezoeken. Weinig lidmaatschappen zijn opgezegd en we mochten zelfs nieuwe leden verwelkomen. Met elkaar hebben we toch maar weer een prachtig bedrag bijeengebracht en mogen overhandigen aan het bestuur en management van het Ronald McDonald Huis Groningen.

Mede door deze geweldige bijdrage, uw steun, wordt de continuïteit van het Huis gewaarborgd. Want daar doen we het voor. Zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt en ouders houden de zorg beter vol met een fijne rustplek dicht bij hun kind. Als de hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het allerbelangrijkst.  

Het kan niet vaak genoeg gezegd; ontzettend veel dank!

Hier kunt u nog meer foto’s bekijken van dit ontbijt.

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Aernout Steegstra, zie Rudie Wiersma Fotografie.

De bloemen zijn gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn.