Ontbijt bij Best Western Hotel Restaurant Aduard

Dinsdag 12 oktober

Net buiten de stad Groningen gelegen, temidden van de uitgestrekte landerijen ligt het sfeervolle authentieke Best Western Hotel Restaurant Aduard. Door de persoonlijke benadering vinden zowel business als toeristische gasten hun weg naar deze plek.

Jenze Kingma, directeur van het Hotel, heette ons van harte welkom. Na een periode van maandenlange lockdown en alle maatregelen is hij blij om weer gasten te mogen ontvangen. Hij vertelt de impact van de afgelopen anderhalf jaar op zijn bedrijf. Hij had een vooruitziende blik en wilde altijd al graag maaltijden aan huis gaan bezorgen.’ Een dag na de afkondiging van de horecasluiting konden bij ons al maaltijden online worden besteld’. De keuken staat onder andere bekend om de bereidingen van het lams- en rundvlees van eigen boerderij en om de streekgebonden gerechten met verse eerlijke ingrediënten. Er stond dan ook een heerlijk verzorgd en uitgebreid buffet voor ons klaar.  

Daarna was het woord aan Hein Buist, hij vertelde over Dijkstra Makelaardij & Financieel Advies.

Met een dynamisch team (letterlijk een elftal) werken zij iedere dag gemotiveerd aan het realiseren van woonwensen. Daarbij helpen zij bij het aan- en verkopen en hypotheek, maar ook bij het opstellen van een financieel (pensioen)plan. De zakelijke afdeling binnen het bedrijf helpt jouw onderneming graag verder bij het opstellen van een risicoanalyse. Op deze manier worden de juiste zakelijke schadeverzekeringen, collectief pensioen en inkomensverzuimregelingen afgestemd op jouw (bedrijf)situatie. Neem gerust contact met hem op voor een goed gesprek.

Jeroen Hummel, een ondernemer met het hart op de juiste plaats. Hij organiseerde deze bijeenkomst en had daar een persoonlijke reden voor.

Feline, het dochtertje van zijn broer, werd vorig jaar ernstig ziek. Erwin Hummel vertelde ons het aangrijpende verhaal over een zware en emotionele periode, hun verblijf in het Ronald McDonald Huis en de onzekere toekomst met nog veel controles en ziekenhuisbezoeken te gaan.

Zijn verhaal greep ons allen erg aan. We wensen Erwin en zijn gezin veel sterkte en kracht toe en hopen met hem op heel veel zonneschijn na deze donkere tijd.

De gastheren hadden ook nog een mooie verrassing voor het Huis. Zodra het mogelijk is willen ze gaan koken voor de gasten van het Huis. Jenze Kingma achter de pannen, geassisteerd door Hein Buist en Jeroen Hummel. Samen gaan ze een mooie maaltijd bereiden voor de ouders in het Huis. Wat ontzettend fijn is om na een dag in het ziekenhuis, gewoon aan te kunnen schuiven en te kunnen genieten van een lekkere maaltijd! Een fantastisch aanbod wat zeer gewaardeerd wordt.

Met dank aan onze gastheren, Jenze Kingma, Hein Buist en Jeroen Hummel voor dit bijzondere ontbijt!

Hier staan nog meer foto’s van het ontbijt van onze fotograaf Aernout Steegstra van Rudie Wiersma Fotografie.

De bloemen zijn gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn.