De ontbijtmand van februari

Nu langzamerhand de samenleving weer opengaat en de beperkingen grotendeels worden opgeheven, hopen we in april weer te kunnen starten met onze bijeenkomsten. Meer daarover in maart op onze website; op welke prachtige locatie én bij wie van onze leden we te gast zullen zijn.

Deze maand werd de ‘doorgeef-ontbijtmand’ door bestuursvoorzitter Marco de Jong gevuld en overhandigd aan mede-BBC-lid Paul Papo van de Maripaan groep.

Marco: “Paul is een zeer gewaardeerd lid van de BBC en een trouwe ‘Huisvriend’. Met zijn Maripaan groep steunt hij het Huis al jarenlang op veel verschillende manieren.”

De overdracht van de mand vond in alle vroegte, nog voordat de bouwvakkers waren gearriveerd, plaats in de Graansilo, waar Paul en consorten een prachtige plek aan het optuigen zijn: Graansilo Eten & Drinken. Paul: “De bouw is nog in volle gang, maar binnenkort kun je hier heerlijk lunchen, dineren en borrelen; bij mooi weer ook op ons terras aan het water. In de bierkluis kan met groepen geborreld worden.”

En wat zat er in de mand; kon het de goedkeuring wegdragen? Paul: “Ik heb er met mijn vrouw heerlijk van genoten. De inhoud was meer gericht op een ander moment van de dag dan het ontbijt en dat past mij erg goed. Hopelijk zal ik de laatste zijn die de ontbijtmand doorgeeft en kunnen we binnenkort weer met alle BBC-ers bij elkaar komen, samen ontbijten en bijpraten.”

We kijken al uit naar het volgende ‘doorgeef ontbijt’ (en hopelijk eerst de laatste) en zijn benieuwd wie de gelukkige is.