Convident ondernemers supporten de Business Breakfast Club

Convident co-founders en ondernemers Rutger van de Griendt en Rick Dreise supporten met hun online diensten al jaren de Business Breakfast Club. Als organisatie gaan ze een stap verder dan alleen het bouwen van websites, webshops en webapplicaties. Zo hebben ze ook een eigen Convident Foundation en ze dragen een steentje bij aan maatschappelijke projecten. Kortom, Convident is meer dan alleen een Digital Agency en website partner van de BBC Groningen. En daar zijn we trots op!

Geluk opzoeken

Rick heeft 3 jaar ervaring als zelfstandig Internet ondernemer wanneer de wegen van hem en zijn compagnon Rutger elkaar kruisten. Samen met Rutger heeft dat geleid tot het starten van Convident B.V., een bloeiende organisatie gericht op het ontwikkelen van websites, webshops en webapplicaties. De eerste jaren concentreerde Convident zich vooral op het laag-midden segment van de markt. We werkten vooral voor kleine MKB klanten en deden vrij eenvoudige webdesign opdrachten, zegt Rick. We hebben zoveel mogelijk aangepakt om onze naam op te bouwen.

Nu bouwen we alleen nog maar maatwerk voor onze klanten, we hebben onze dienstverlening uitgebreid met eigen custom development en we werken specifiek voor MKB bedrijven, grote bedrijven en overheid.

In de eerste vijf jaar is Convident gegroeid van startup naar scaleup. Met een enthousiast team van 12 specialisten en een portfolio van ruim 350 klanten, creëert het bureau dagelijks online succesverhalen voor klanten in binnen- en buitenland. Eerst waren ze zelf actief op zoek naar nieuwe klanten, uitbreiding van het netwerk en naamsbekendheid. Nu vinden klanten Convident. Dat is heel gaaf, zegt Rick.

Tegenwoordig vliegen beide ondernemers met (collega) ondernemers of klanten de wereld over. Netwerken, zaken doen, verbinden en samenwerken zit hun in het bloed.

Ambities

We hebben ons met Convident in de eerste jaren bewust lokaal in Groningen en noord-Nederland georiënteerd. Later hebben we dit uitgebouwd naar een landelijk verzorgingsgebied en de volgende stap is om het bedrijf ook internationaal verder op de kaart te zetten. Het bedrijf verder opbouwen, mooie projecten voor klanten realiseren, netwerken en dat gecombineerd met iets teruggeven aan de maatschappij. En laat dat laatste nou uitstekend aansluiten bij de Business Breakfast Club. We hopen nog jaren verbonden te blijven als trotse website partner, aldus Rutger.