Business Breakfast Club maakt nader kennis met Intrex B.V.

,

Intrex BV, opgericht in 1988, is een familiebedrijf met passie voor het vak. Flexibiliteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Intrex heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van specialistische reiniging. Panden, zowel van binnen als van buiten, worden gereinigd conform wet- en regelgeving betreffende mens en milieu. Intrex is VCA gecertificeerd en beschikt over een modern wagenpark met eigen hogedruk stoomcleaners, tuckerpole osmosewater systemen, (auto)hoogwerkers, steigers en laddermateriaal.

Intrex en het Huis

Kees de Jong, directeur/eigenaar:

‘Jaren geleden belde Jolanda mij met het verzoek een offerte uit te brengen voor de glasbewassing van het Huis. Tijdens het rondje door het pand vertelde zij over het reilen en zeilen in een dergelijk Huis. Ik was onder de indruk van de verhalen, het gebouw, de inrichting en de vele vrijwilligers.

Een offerte is er nooit gekomen. Mijn medewerkers voeren de werkzaamheden altijd met plezier uit, mede dankzij de goede verzorging op locatie J

Meestal prikken we een vrijdag en dat is dan een hele mooie afsluiting van de week.’

Sinds 2017 is zoon Bas in dienst gekomen met de bedoeling het in de toekomst voort te zetten.

 Bas de Jong

Bas: ‘Wij werken met een team van 12 tot 15 medewerkers. De lijnen zijn erg kort zodat wij snel kunnen inspelen op de behoeften van de klant.

Onze klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit overheidsinstanties, zorginstellingen, fabrieken, woningbouwcorporaties en aannemers. Maar zeker ook particulieren.’

 En zo komen de betrokken mensen van Intrex al jarenlang bij het Ronald McDonald Huis over de vloer. Voor volledige glasbewassing of een extra schoonmaakbeurt om het Huis er weer tiptop uit te laten zien. Dit alles wordt zeer gewaardeerd!