Breakfast and Beats!

Dinsdag 9 november, waren we te gast bij het Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk en 2 Join B.V. Groningen. Samen organiseerden zij het BBC ontbijt; voor deze keer onder de noemer Breakfast and Beats!

Met meer dan honderd hotels in binnen- en buitenland geldt Van der Valk Hotel Groningen- Hoogkerk als één van de grootste familiebedrijven van Nederland. Vol passie en rijk aan historie. Comfortabel genieten en persoonlijk genoegen. Business en ontspanning tussen stad en land. Bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk ontvangen ze u graag als gast in onze Bar/Brasserie de Wit of Restaurant Groen voor een uitgebreide lunch, diner of borrel. Ook voor een overnachting of zakelijke bijeenkomst kunt u bij ze terecht. Ze beschikken over 11 multifunctionele vergaderzalen die ieder voorzien zijn van diverse audiovisuele middelen.

2Join B.V. Groningen, een licht, geluid & entertainment bedrijf uit Groningen en de partner als het gaat om audiovisuele uitdagingen. Ze zijn dealer van de belangrijkste merken van professionele audio-, video- en lichtapparatuur en verzorgen technische ondersteuning bij diverse evenementen en producties in heel Nederland. Het team van 2 Join beschikt over een grote dosis passie voor techniek en gaan elke uitdaging met vertrouwen aan.

We waren uitgenodigd om in het Hotel te komen genieten van een mooi uitgebreid ontbijt en 2 Join had de zaal sfeervol uitgelicht en zorgden voor de muzikale omlijsting. Het werd dan ook een swingende opening van deze dag!

Met een prachtig boeket bloemen bedankten we onze gastdames & – heren.

Stijn Langebeek, general manager van het Van der Valk Hotel, gaf in zijn woord van welkom bijzonder verheugd te zijn om de Business Breakfast Club te ontvangen. Voor het Ronald McDonald Huis had hij nog een speciale verrassing; een Nieuwjaars lunch aan voor alle vrijwilligers!

365 dagen per jaar én met enorme betrokkenheid staan de vrijwilligers klaar voor het Huis. Zij ontzorgen de vele logés, houden het Huis schoon en netjes, en bieden een luisteren oor.

Namens het management en alle vrijwilligers enorm bedankt!

Phine Steeneken, accountmanager van 2 Join, vertoonde een mooie film waaruit duidelijk de veelzijdigheid en hun creativiteit met licht, geluid én entertainment naar voren kwam.

Sebastien Geerssen, allround technicus van 2 Join en een heuse DJ, creëerde met zijn muziek een gezellige sfeer tijdens het ontbijt. Het verzorgen van muzikaal entertainment is een vak apart. Wij vonden dit voor herhaling vatbaar!

Jolanda Kamphuis, manager van het Ronald McDonald Huis, vertelde een verhaal over een gezin dat een paar maanden in het Huis logeerde. De aanleiding van een verblijf is nooit leuk. Dat neemt niet weg dat er ook leuke, lieve en grappige gebeurtenissen plaatsvinden. Een glimlach doet wonderen.

Een hartelijk welkom voor de nieuwe leden:

Bert Haan (Prima Reclame), Marc en Martine van Woudenberg (Windows4U), Kenneth Veldman (Mydatafactory), Richard Kikstra (Kikstra Zonwering & Outdoor Concepts B.V.), Anton Avedissian (Adrenna Arbeidsrechtadvocaten), Peter van der Molen (Noorderpoort Europapark), Anke Schuurmans (J.J. Darboven), Rene Contini, (Italiaans Restaurant Contini) en René Lolkema (Lolkema Training en Ondersteuning)

Nieuwsgierig hoe gezellig het ontbijt verder was? Hier staan nog meer foto’s van het ontbijt!

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Aernout Steegstra, zie Rudie Wiersma Fotografie.

De bloemen zijn gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn.