« Alle Evenementen

Ronald McDonald Business Breakfast and Beats!

9 november |08:00 - 09:00

Uitnodiging

Dinsdag 9 november

Met meer dan honderd hotels in binnen- en buitenland geldt Van der Valk Hotel Groningen- Hoogkerk als één van de grootste familiebedrijven van Nederland. Vol passie en rijk aan historie. Comfortabel genieten en persoonlijk genoegen. Business en ontspanning tussen stad en land. Bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk ontvangen ze u graag als gast in onze Bar/Brasserie de Wit of Restaurant Groen voor een uitgebreide lunch, diner of borrel. Ook voor een overnachting of zakelijke bijeenkomst kunt u bij ze terecht. Ze beschikken over 11 multifunctionele vergaderzalen die ieder voorzien zijn van diverse audiovisuele middelen.

Dit gaan ze combineren met een audiovisuele uitdaging.

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk bundelt haar krachten samen met  2Join B.V. Groningen, een licht, geluid & entertainment bedrijf uit Groningen.
Ze zijn dealer van de belangrijkste merken van professionele audio-, video- en lichtapparatuur en verzorgen technische ondersteuning bij diverse evenementen en producties in heel Nederland.

En dan presenteren ze ons Breakfast and Beats!

Graag verwelkomen zij ons in het van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk voor een uitgebreid ontbijtbuffet in één van de zalen onder het genot van licht en muziek voor een gezellige sfeer!

Gastdames zijn Linda de Vries en Phine Steeneken

 

Inlooptijd is 7.45 uur.

Het ontbijt begint om 8.00 uur en zal  om 9.00 uur eindigen.

 

Coronatoegangsbewijs

Volgens de laatste maatregelen moeten wij u vragen om een coronatoegangsbewijs, een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Met de CoronaCheck kunt u deze coronabewijzen laten zien.

 

Graag tot ziens op dinsdag 9 november!

Gegevens

Datum:
9 november
Tijd:
08:00 - 09:00

Locatie

Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk
Borchsingel 53
Eelderwolde, 9766 PP
+ Google Maps

Aanwezig (0)