« Alle Evenementen

20e Ronald McDonald Business Breakfast!

11 juni |08:00 - 09:00

Uitnodiging

Dinsdag 11 juni

Onder het genot van verse krentenbollen, warme croissantjes, vers fruit en heerlijke ontbijt yoghurts zijn er het afgelopen jaar veel interessante gesprekken gevoerd door enthousiaste ondernemers op de Business Breakfast Club bijeenkomsten op vele bijzondere locaties.

Wij nodigen u uit voor dit bijzondere ontbijt waarin we een cheque, namens alle leden van de BBC, gaan overhandigen aan het management van het Ronald McDonald Huis Groningen.

In het Ronald McDonald Huis Groningen logeren ouders, broertjes en zusjes van ernstig zieke kinderen die zijn opgenomen in het Beatrix Kinderziekenhuis. U steunt met uw jaarlijkse inschrijfgeld het Huis.

Dit ontbijt wordt georganiseerd door;

Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland in samenwerking met MartiniPlaza Groningen.

Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland is dé organisator van het grootste event voor alle zakelijke branches van het Noorden. Voor zo’n 600 deelnemende bedrijven, groot en klein, jong en oud, start-ups en de gevestigde orde is dit een jaarlijks event met ongeveer 25.000 bezoekers, waar iedereen bij wil zijn. Dit jaar zal op 5 & 6 november de 33e editie wederom worden gehouden in MartiniPlaza.

MartiniPlaza ontvangt jaarlijks 500.000 gasten. De gasten bezoeken musicals met grote namen, een mooi sportevenement, interessante conferenties en beurzen of vieren een uitbundig feest.

Ontzorgen. Dat is wat we doen. Vanaf de kennismaking tot na afloop: wij regelen alles. Organisatorische ondersteuning met Groningse gastvrijheid. Wij denken mee vanaf de eerste ideeën en zien kansen. Het is úw evenement, samen maken we het mogelijk.

 

Uw gastdames en gastheren zijn namens de Promotiedagen; Christina en Michel Elzinga en namens MartiniPlaza Willem de Kok, Erika Pater en Bert Janssen

 

Inlooptijd is 7.45 uur. Het ontbijt begint om 8.00 uur en zal om 9.00 uur eindigen.

Voor belangstellenden is er vanaf 9.00 uur een rondleiding door MartiniPlaza. En komt u op plekken waar u anders niet zou komen.

Gegevens

Datum:
11 juni
Tijd:
08:00 - 09:00

Locatie

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
Groningen, 9727 KB
+ Google Maps

Aanwezig (0)