Bedankt voor het 6e BBC-seizoen!

Bedankt voor het afgelopen jaar!  

Voor uw (eerste) kennismaking en uw bezoek in september 2022 aan het Huis.  

Deze maand bereidden medewerkers van Univé een Mexicaans buffet en ook de ING-bank toverde een heerlijke maaltijd op tafel voor alle gezinnen die in het Huis verbleven.  

We waren in oktober welkom in StrandHuis Meerstad. Ronald Verheijen, bedankt dat je ons wilde ontvangen. 

In november heeft Intrex BV het Huis weer mooi opgepoetst; van binnen en buiten alles blinkend schoon. We gingen met z’n allen naar Winschoten waar we welkom waren bij Evert Wieringa en Bernd van Bolhuis van Interoffice Documents Solutions. 

7 december 2022; het Huis bestaat 32 jaar, feest!  

Op 13 december gingen we ontbijten in het ‘grote ziekenhuis’. Jan Bouwhuis nodigde ons uit in het UMCG. Ook de kerstpakketten voor alle vrijwilligers van het Huis werden net als vorig jaar door het UMCG gesponsord. Noorderpoort Euroborg stelde hun Grand Café beschikbaar voor de vrijwilligers-Kerstborrel. Op Oudejaarsdag smulden de gasten van het Huis traditiegetrouw van oliebollen en appelflappen van de Jumbo. 

We starten het jaar 2023 met een mooi ontbijt van Kim Huiskamp en Brandon Uiterwijk van UniPartners, deze keer op locatie van het Noorderpoort.  

Helaas moesten we afscheid nemen van onze zeer gewaardeerde Huis-ambassadeur Arno van der Heyden. Hij was ernstig ziek en overleed op 20 januari op 61-jarige leeftijd. 

Op Valentijnsdag waren we te gast bij Veronique Jeunhomme, Leon Sterk en Marco de Jong. Harkboot.nl en de NOM verzorgden samen het ontbijt waarbij het Huis ook nog eens een cheque van € 3.720 in ontvangst mocht nemen! 

Goed nieuws, Minister Ernst Kuipers hakt de knoop door; kinderhartchirurgie blijft in Groningen. We denken dat de knallend rode verlichting waarmee 2Join het Huis in vuur en vlam zette, de doorslag heeft gegeven 😉 

In maart nogmaals Univé in de Huiskeuken; een lekker Italiaans buffet deze keer. Convident organiseerde een gezellig ontbijt in het restaurant van Main Street Capital. 

In april had Gert Nieboer van Van Mossel Autolease Groningen de rode loper voor ons uitgelegd en organiseerde een mooi ontbijt en een geweldige, nog lopende actie voor het Huis. 

In mei organiseerde Kamminga Vastgoedtaxateurs een ontbijt bij Martini Fitness met ook weer een startschot voor een prachtige actie deze zomer én voor iedereen een Huiskonijn bij vertrek. Op Moederdag werden de gasten van het Huis verrast met een zeer uitbundig en overheerlijk ontbijtbuffet van McDonald’s Sontplein en Westerhaven. 

Net als voorgaande jaren staan ook dit jaar Bleyenberg Deurservice en Electro World Balsters garant voor onderhoud, service en/of reparaties. Een geweldige steun voor het Huis. 

Het team van ING bond hun schorten ook in mei weer om en serveerde een heerlijk Italiaans buffet. 

We sloten dit seizoen af op 13 juni met een gezellige borrel bij de Graansilo, overhandigden een prachtbedrag aan het Huis, zij ontvingen een enorme verrassing van Patrick Doornbos en Gerben de Groot van PIM Lease, een gloednieuwe duurzame Renault ZOE en we brachten in het zonnetje een toost uit op het zeer geslaagde zesde seizoen Ronald McDonald Business Breakfast Club.

Het ontbijt werd aangeboden door de stuurgroep (Miranda Visser Ben ja M. in Finance, Laurens Kruize Main Street Capital, Henk en Karin Sijtsma McDonald’s Sontplein & Westerhaven, André de Vries Rabobank en Sander op de Dijk Trip Advocaten

We bedanken Greta en Jan-Chris Melishoek van bloemenboetiek Abutilon voor de vele prachtige bossen bloemen die we dit jaar weer mochten ontvangen en weggeven.  

Fotograaf Arie van der Meer, bedankt dat je er ieder ontbijt weer was en voor de vele prachtige foto’s die je hebt gemaakt.  

Dank ook aan de vele leden die volhardend en als ware ambassadeurs blijven lobbyen voor ‘ons Huis’. 

Dank allen voor de enorme betrokkenheid!