9e Ontbijt bij Training Coaching Groningen

Dinsdagmorgen 8 mei waren we te gast bij Training Coaching Groningen op de bijzondere locatie van de Biotoop in Haren.

Henk Sijtsma heette de aanwezigen van harte welkom en met name de nieuwe leden: Stefan Alfons (Totally in Shape), Dorothea Piek (Buro Goeie Grond), Anton Buijs (Gasterra B.V.), Rick Dreise en Lisa Busscher (Convident), Piet de Vries (P.H.de Vries Beheer) en Dennis Wouda (Kaliber Advocaten). Inmiddels is de Business Breakfast Club Groningen uitgegroeid tot 83 leden!

Henk legde nog even in het kort het principe van de BBC uit, het ondersteunen van het Ronald McDonald Huis Groningen, met de opbrengsten wordt de continuïteit van het Huis gewaarborgd en we bieden een maandelijks netwerk-ontbijt-bijeenkomst voor en door ondernemers uit de Regio Groningen. De Business Breakfast Club Groningen is mede opgericht om bij te dragen aan de forse investering voor de verbouwing van de 4 extra gastenkamers van het Huis. De bouw is inmiddels in volle gang en loopt volgens schema, we nodigen u alvast uit om op 11 september (1e ontbijt, nieuwe seizoen, in het Huis) het eindresultaat te komen bewonderen.

Henk vertelde nog even dat bij het laatste ontbijt van dit seizoen (12 juni bij Century Autogroep) ook de wethouder Joost van Keulen aanwezig zal zijn met een ‘hele mooie verrassing voor het Huis’.

Hierna was het woord aan onze gastvrouw Freka Vink, zij verwelkomde iedereen en vertelde in het kort waar Training Coaching Groningen voor staat, het begeleiden van starters bij het ondernemerschap, ze geeft trainingen in samenwerken en coachen en hiernaast is ze ontwikkelaar en franchisegever met betrekking tot het geven van workshops door middel van diverse spellen. Het spelen van deze bordspellen is een ideale netwerkvorm. Tijdens het ontbijt konden de leden samen aan de ontbijttafel netwerken door middel van het spelen van het spel. Er kon gekozen worden uit het Inspirerend Leiderschapsspel en het Samenwerkingsspel. Het spelen daagde de leden uit tot reflectie, brainstormen en zinvolle discussie.

Tot slot bedankte Laurens Kruize onze gastvrouw Freka Vink voor deze geslaagde en inspirerende ochtend. Daarna nodigde hij alle leden uit voor het laatste ontbijt van dit seizoen, een bijzonder ontbijt omdat dan het bedrag bekend wordt gemaakt dat we met alle leden bij elkaar hebben gebracht.

We willen iedereen bedanken die op het ontbijt aanwezig was en we zien u graag terug op;

Het 10e ontbijt bij Century Autogroep op dinsdag 12 juni!

De foto’s zijn gemaakt door de gelegenheidsfotograaf, Henk en Karin Sijtsma