8e Ontbijt bij Maripaan Groep, locatie Jumbo City Groningen

Dinsdag 10 april was de BBC te gast bij de Maripaan groep, op de locatie Jumbo City in de binnenstad van Groningen. Een nieuw gemakswinkelconcept waarin dagverse, huisgemaakte maaltijden en producten centraal staan, en je kunt er ook terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ze spelen in op de wensen van de klanten in de binnenstad.

Onze nieuwste leden waren ook aanwezig: Bert Nannen (HLB Nannen), Isabel Pluim en Maurice Nutma (Flexpoint) en Martin Kuperus (Medior financieel advies). Welkom!

Inmiddels is de vernieuwde website van de BBC “live”. Convident heeft hier pro deo veel tijd ingestoken om aan al onze wensen te voldoen. Het Ronald McDonald Huis en de Business Breakfast Club bedanken Convident voor de fijne samenwerking.

Jolanda Kamphuis (Manager van het Ronald McDonald Huis) verteld over [t]Huis, een magazine vol verhalen en nieuws over het Ronald McDonald Huis Groningen waaronder het bijzondere verhaal over Amaysa. In de toekomst ontvangt u dit magazine ook, want mede door uw hulp kunnen ouders en broertjes en zusjes logeren in het Ronald McDonald Huis op loopafstand van het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen.

We werden welkom geheten door Frits Gosman in hun nieuwste aanwinst, de net omgebouwde Jumbo City. Daarna vertelde Anrico Maat over het begin van de onderneming samen met Paul Papo en waar ze nu staan als organisatie met 15 Jumbo vestigingen en zo’n 2000 medewerkers. Hoe zij al jaren altijd klaarstaan voor het Huis en zich ook voor allerlei andere goede doelen inzetten door middel van de Stichting  Maripaan Teaming.

Net zoals de winkels was ook het ontbijt, uitgebreid en met vers bereide producten.

De foto’s zijn gemaakt door onze fotograaf Paul Meek, www.ateliermeek.nl

De mooie bossen bloemen worden gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon.