7e Ontbijt bij Mobility Service Nederland

Dinsdag 13 maart waren we te gast bij Mobility Service Nederland. Ondanks het druilerige weer was de opkomst in Eelde weer goed. We mochten 5 nieuwe leden verwelkomen; Michel en Christina Ezinga (Promotiedagen B.V.), Gert Tholen (Martini Fitness), Sonja Hamming (Multicopy Drachten), Peter Deddens (Verver Jet Winters Makelaars), Henk Kooistra (RBZ Groep) en Karlijn Wilmink (Wilmink Group).

Jolanda Kamphuis (manager van het Ronald McDonald Huis) vertelde een bijzonder verhaal over een gezin dat in het Huis verbleef.

Daarna was het woord aan Pieter Boutsma (commercieel directeur), hij verwelkomde iedereen op de tot ontbijtzaal verbouwde “rommelzolder”. Met ruim 30 medewerkers doen ze er alles aan om hun klanten zonder problemen mobiel te houden. Ze bestaan nu 10 jaar, hebben zo’n 3600 leaseauto’s in beheer bij ruim 1000 klanten en hebben de ambitie om verder door te groeien. Daarom zijn zij een nieuw initiatief gestart op het gebied van zakelijk elektrisch rijden en hebben ze een content platform “leaseblog.nl”opgericht. Je kunt hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en allerlei nieuws over mobiliteit. Na afloop kregen alle aanwezigen een goodiebag mee als bedankje met daarin een chocoladereep. Eén van deze repen heeft een gouden wikkel. Diegene die deze reep heeft meegenomen wint een heel weekend rijden in een BMW I8!