4e Ontbijt bij Stadscafé & Restaurant ’t Feithhuis

Ronald McDonald Business Breakfast 12 december 2017

Ondanks het winterse weer hadden we een enorme opkomst (bijna 56 leden) op het 4e ontbijt van de Business Breakfast Club Groningen. Deze dag waren we te gast bij Stadscafé & Restaurant ’t Feithhuis. Laurens Kruize opende het ontbijt en heette iedereen van harte welkom, waaronder de nieuwe leden Wies van ’t Slot van 365Werk, Tessa Vollbehr van BENK Advocaten, Theo Vrieswijk van Deloitte en Mick Duzink van FC Groningen. De BBC blijft doorgroeien en inmiddels zitten we (na 4 maanden) op 62 leden!

Hierna las Jolanda Kamphuis (manager van het Ronald McDonald Huis) een gedicht voor wat geschreven was door een moeder van wie haar man donor was voor hun zoontje Jelle. Beiden lagen in het ziekenhuis en onderweg lopend naar het Ronald McDonald Huis schreef zij dit gedicht. Inmiddels gaat het goed met papa en Jelle.

Hun verhaal kunt u lezen op de website van Het Ronald McDonald Huis Groningen. www.kinderfonds.nl/huis-groningen

Daarna nam Keimpe Postema (eigenaar van ’t Feithhuis) het woord. Hij vertelde dat ze de hele keuken verbouwd hebben en dat ook het hele concept wordt verbouwd. Ontmoeten, met dat woord wordt straks het vernieuwde Feithhuis het best aangeduid. En dan echt op alle fronten: van smaak tot mens en van ambacht tot de stad zelf. Op de nieuwe kaart ontmoeten vele bijzondere smaken elkaar. En daar mogen de leden van gaan proeven, iedereen kreeg een kerstcadeau van ’t Feithhuis. Begin volgend jaar gaat het Feithhuis ook ontbijt serveren, dus we hadden een primeur en konden er alvast van gaan genieten. Ondertussen was er ook gelegenheid voor een rondleiding. De bijeenkomst was alweer snel voorbij en André de Vries sloot het ontbijt af, bedankte Keimpe Postema voor de gastvrijheid. (De bloemen worden gesponsord door Bloemenboetiek Abutilon uit Zuidhorn). Daarna overhandigde André de Vries “symbolisch” de klepel van de gong aan Tim Graafsma van Waarborg Vastgoed, zij gaan voor ons het ontbijt van januari organiseren.

Graag tot de volgende keer op 9 januari 2018 bij Waarborg Vastgoed!

De foto’s zijn gemaakt door onze fotograaf Paul Meek, www.ateliermeek.nl