3e Ontbijt bij Kartracing & Bowling Groningen

Ronald McDonald Business Breakfast van 14 november 2017

Het ontbijt werd geopend door Henk Sijtsma. Hij verwelkomde de nieuwe leden: Jaap Bouma (Optimix Vermogensbeheer), Patrick Doornbos en Marko ten boer (Mondial Automotive Group B.V.), Maartje Wiersma (Trip Advocaten & Notarissen) en Bert Janssen (MartiniPlaza).

Henk gaf een korte uitleg over de ontwikkelingen van het Huis. Er zijn de laatste tijd veel acties geweest voor het Huis (o.a. de Edwin Evers Staat Op Run) die veel geld hebben opgebracht. Het Huis wil gaan starten met de bouw van 4 extra gastenkamers waarvoor veel geld bij elkaar gebracht moet worden. En ook voor de exploitatie van het Huis is veel geld nodig. De BBC groeit en daardoor kunnen we samen de jaarlijkse exploitatie helpen garanderen.

Henk gaf vervolgens het woord aan Patrick Doornbos. Hij heette iedereen van harte welkom bij Kartracing & Bowling. Samen met zijn compagnon Gerben de Groot runnen zij nu inmiddels een jaar dit bedrijf. Ze hebben veel geïnvesteerd o.a. in nieuwe karts, een verbouwing en de aankleding van het restaurant is aangepast. En ze zijn nog niet klaar.

Alvast in de “kerstgedachte” had Patrick ook nog een verrassing voor het Huis. Hij overhandigde aan Jolanda Kamphuis vouchers waarmee de gezinnen die in het Huis verblijven de mogelijkheid aangeboden wordt om gratis te komen bowlen of karten.

Gerben de Groot vertelde hoe het afgelopen jaar was verlopen nadat ze het bedrijf hadden overgenomen. Ze waren heel enthousiast en inmiddels hebben ze samen met de medewerkers veel dingen veranderd. Nieuwe karts zijn aangeschaft, de baan is aangepast. En er is weer meer activiteit op de kartbaan en de bowlingbaan. Ze willen de komende jaren nog meer mooie activiteiten gaan aanbieden.

Om nog even in de “kerstsfeer” te blijven vroeg Henk aan alle aanwezigen of iedereen voor het einde van het ontbijtseizoen (laatste bijeenkomst dit seizoen is 12 juni bij Century Autogroep) een nieuw lid wil aanbrengen. Daarna was het tijd om te gaan genieten van het heerlijke ontbijt uit eigen keuken. Aan het einde van het ontbijt was er de mogelijkheid voor een rondleiding door het bedrijf, onderweg gaven Patrick en Gerben uitleg en beantwoordden diverse vragen. Miranda Visser sloot het ontbijt af en bedankte onze gastheren Patrick Doornbos en Gerben de Groot.

De foto’s zijn gemaakt door onze fotograaf Paul Meek, www.ateliermeek.nl

Wij willen iedereen bedanken die aanwezig was op dit ontbijt!

Graag tot de volgende keer op 12 december bij restaurant ’t Feithhuis in Groningen.

Namens de Stuurgroep Business Breakfast Club Groningen, Sander op de Dijk, Laurens Kruize, Henk Sijtsma, Karin Sijtsma, Miranda Visser en André de Vries.