21e Ontbijt in het Ronald McDonald Huis Groningen

Voor de aftrap van het derde seizoen van de Business Breakfast Club waren de leden op dinsdag 10 september uitgenodigd in het Ronald McDonald Huis. Tijdens het ontbijt hebben de leden kunnen zien en voelen dat het Huis zo veel meer is dan alleen een dak boven het hoofd. Het is een plek voor ouders/verzorgers om te kunnen ontladen in wellicht de meest heftige periode in hun leven. Activiteiten als bijvoorbeeld koken, wassen en boodschappen doen bieden structuur aan de dag. Daardoor gaat het leven ondanks alles toch een beetje door. Daarnaast is het fijn om je zorgen te kunnen delen. In het Huis is altijd een luisterend oor. De circa 70 vrijwilligers en een klein managementteam staan alle dagen van het jaar paraat maar ook het contact tussen ouders onderling kan een enorme steun zijn.

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. Het Huis is al bijna 29 jaar een onmisbare voorziening op loopafstand van het Beatrix Kinderziekenhuis.

Met dank aan de gastvrouwen en gastheer,  Jolanda Kamphuis, Annemarie Nienhuis en Marco de Jong.

Het ontbijt werd aangeboden door alle leden van de stuurgroep, KPMG Nederland, McDonald’s Groningen Sontplein & Westerhaven, Rabobank, UNO Bedrijfsadviseurs B.V. en Yspeert Advocaten.

Hier staan nog meer foto’s van onze fotograaf Aernout Steegstra van Rudie Wiersma Fotografie